یک مطالعه جدید که بر روی مردان مسن انجام شده نشان داده است که روزی تنها دو دقیقه پریدن میتواند استخوان های تنه و لگن را محکم تر کرده و احتمال شکستگی آنها بعد از زمین خوردن را کاهش دهد. استخوان ها با بالا رفتن سن ضعیف تر میشوند. این چیزی است که به آن پوکی استخوان میگویند و پوکی استخوان ناشی از افزایش سن میتواند ریسک شکستگی استخوان ها بخصوص شکستگی استخوان های لگن بدنبال زمین خوردن را زیاد کند.

بعد از سرماخوردگی، کمردرد بیشترین دردی است که افراد به دلیل آن به پزشک مراجعه می کنند. این بیماری تقریبا پنجمین دلیل بستری شدن افراد در بیمارستان هاست و سومین بیماری است که مردم به خاطر آن تحت عمل جراحی قرار می گیرند. 56 درصد افراد مبتلا به کمردرد به دلیل عادات بد روزانه مانند نوع خوابیدن به این درد دچار می شوند. شما نیز این عادات بد را شناسایی کنید تا کمردرد گریبان گیرتان نشود.

کمردرد مزمن، یک مشکل شایع است و می تواند روی کار، زندگی و فعالیت های تفریحی تان تاثیر بگذارد. هرچند درمان خاصی برای این درد وجود ندارد، اما راهکارهایی هستند که می توانید با کمک آنها علائم ناشی از این مشکل را کنترل کنید.

ک متخصص طب فیزیکی علایم اصلی ابتلا به آرتروز دست را تشریح کرد.

دکتر هادی شجاعی در گفت‌وگو با (ایسنا) - منطقه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه علائم و شکایات بیماران به هنگام آرتروز دست اغلب درد، ایجاد تورم خشکی صبحگاهی و صداهای ناشی از سایش سطوح مفصلی تخریب شده به یکدیگر است، گفت: درد مهم‌ترین و شایع‌ترین علامت آرتروز مفصل مچ دست است که در قسمت پشت مچ دست، به خصوص در ساعات شب و بیشتر به صورت عمقی احساس می‌شود.

یک متخصص بیماری‌های عضلانی، طب فیزیکی و توانبخشی گفت: بروز بیماری «تنگی کانال دست» در زنان، پنج برابر بیشتر از مردان است.